top of page

BusinessChic motivációs előadás - A harmonikus megjelenés 5 titka 

Mi a különbség a tökéletes és a harmonikus megjelenés között? Elég, ha harmonikus a megjelenésed, nem kell tökéletesnek lenned! 

A BusinessChic egy szemléletmód, amelyet Cseh Myra és Ilkaházi Júlia alakítottak ki. A divat és megjelenés világában éltek, magunkba szívták, számukra természetessé vált, és ezt adják át. Ez egy komplex látásmód ami arról szól, hogy mind valós és online térben mindig érdemes néhány gondolatot szánni a megjelenésünkre, legyünk ebben is tudatosak, mert a külső megjelenés egy eszköz arra, hogy megmutassuk a bennünk lévő értékeket. Ez nem csak arról szól, hogy milyen ruhát illik viselni, és főként nem a hiúságról. A megjelenés sok tényezőből tevődik össze, többek között az öltözék, smink, tartás, járás, magabiztos kommunikáció, kisugárzás. Ezen tényezők összessége közvetít egy üzenetet a külvilág felé. Tudatosan formáld ezt az üzenetet! 

A harmonikus, önazonos megjelenés hitelesít Téged, és azt amit képviselsz. Ez nem függ kortól, nemtől sem testalkattól, és nem pénz kérdése. 

Myra és Júlia előadása által beleshetsz egy tokiói divatbemutató kulisszái mögé, és megtudhatod, hogy mit rejt egy légiutas-kísérő bőröndje. 

Ebben az interaktív előadásban megmutatják, hogy milyen aspektusokból gondold át a megjelenésedet ahhoz, hogy harmonikus legyen a fellépésed. Mindehhez az előadók praktikus, konkrét tanácsokkal fognak ellátni. 

Az előadás ráébreszt arra, hogy ha csak egy gondolatot is szánsz a megjelenésedre, és csak annyit teszel, amennyi Tőled telik, az visszahat rád, és jóérzést, magabiztosságot kelt benned, ami pozitívan befolyásolja a szakmai- és magánéletedet egyaránt. Mindebbe valóban belefér a hibázás? Az előadásban elhangzik néhány szó a hibák szerethetőségéről is. 

Az általuk tartott számos sikeres megjelenés tréning tapasztalatai alapján azt a következtetést vonták le, hogy az emberek többsége sok szerepben próbál megfelelni, de önmagukra szánják a legkevesebb időt, pedig kis odafigyeléssel csodákat lehet elérni. Előadásukban ezt az üzenetet szeretnék közvetíteni. 

Ez egy egyedülálló, dinamikus, páros előadás. Emberi, szerethető és hiteles. 

bottom of page