top of page

Ilkaházi Júlia és Cseh Myra a BusinessChic alapítói

 

Cseh Myra több mint 20 éve a hazai és nemzetközi divatvilág ismert arca. Modellként dolgozott együtt többek között Giorgio Armanival, Calvin Kleinnel és az Escada divatházzal. Megfordult Tokyo, Milano és a világ több nagy kifutóján, szerepelt kampányaikban. Hazánkban leginkább Náray modellként ismert, valamint Schiffer Miklós is őt választotta első könyve arcának. A divat- és szépségiparban számos neves rendezvény szervezője volt. Oktatóként és tanácsadóként hosszú ideje adja át a megjelenésről szerzett tapasztalatait. 

 

Ilkaházi Júlia az ELTE Bölcsészettudományi karán végzett majd művészet-menedzsmentet tanult. Több mint 10 évet töltött vezető beosztásban egy magán charter légitársaságnál. 2019-ben megalapította a SilverChic Modellügynökséget, amely a 40 év feletti modelleket képvisel, emellett társadalmi szemléletformáló funkciót vállal. 

 

Szakmai kapcsolatuk 2004-ben kezdődött, 2018 óta a SilverChic Modellügynökség keretein belül rendszeresen tartanak nagysikerű megjelenés tréningeket. Közös tapasztalataik és céljaik alapján jött létre a BusinessChic. Küldetésük a megjelenés kultúráját hirdetni, és megmutatni, hogy a harmonikus megjelenés professzionális benyomást kelt, önbizalmat és magabiztosságot ad mind az üzleti mind a magánéletben egyaránt. 

Referenciák:

Image 2022. 01. 05. at 10.17.jpg
Logo.png
BUDRZ_Primary_RGB.jpg
bottom of page